日韓ひろばの新メニュー?
- 2017/5/20
- 観光最上地方
日韓ひろばの新メニュー?
別件で日韓ひろばに行った際に幸運にもいただいてきました(笑)
最近韓国で流行っている(スンホさん談)豚の皮を使った新メニューだそうです!!
なかなか取り扱っている業者さんがなく、やっとの思いで見つけた鹿児島の豚の皮とのこと。10kgの皮を大きな鍋でグツグツと柔らかくなるまで煮込んで、スンホさん特製のヤンニョムで仕上げた逸品!コラーゲンたっぷり!!
通常メニューに入れてほしいくらいですね♪
6月3日.4日に中央公民館で行われる「とざわ旬の市」に出店予定だそうです!是非ご賞味ください!
Try new taste of Korean chef Miss. Seung-ho!!
This is my first time to see cooking the pigskin.
She had been finding one for a while and eventually found from her favorite meat wholesale trader, it’s from Kagoshima pref.
Put 10kg of the skin in a big pot and simmering until it gets softened, then seasoned with her special mixed spice.
Hmmmmmm, yum-yum!!
That is limited quantities. Don’t miss it.
Give you a good news. Miss. Seung-ho will be on the event [Tozawa Shun no Ichi] held on the 3rd and 4th of June at [Tozawamura Chuo-Kominkan].
It’s worth to come!!
大友 淳浩 (大友淳浩)